KUSTANNUSTEHOKASTA
BUUSTIA LIIKETOIMINTAAN
HAKUKONEISSA

Ads-hakusanamainonta Googlen hakukoneessa

Kokemuksemme mukaan Google Ads-mainonta tuo parhaan tuoton asiakkaillemme, joita ovat ensisijaisesti kasvavat organisaatiot. Tämän takia olemme vahvasti keskittyneet Google Ads-mainontaan.

Google Adsin avulla saat tuotteesi ja palvelusi näkymään Googlen hakukoneessa, silloin kun niitä etsitään. 89% suomalaisista kuluttajista aloittaa yrityksen, tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta. Haku Googlessa kuvastaa akuuttia tai miltei akuuttia tarvetta haetulle tiedolle, vähintään kuitenkin tarvetta selvittää asia, mutta myös ostopäätös tehdään usein.

Miksi Google Ads -hakusanamainonta kannattaa ostaa meiltä:

  1. Helppo, nopea ja vaivaton liikkeellelähtö mainonnassa
  2. Meillä on pitkä kokemus hakusanamainonnasta
  3. Teemme ja hallinnoimme mainonnan järjestelmällä, joka varmistaa myös sen, että mainoskampanjoita hoidetaan ja optimoidaan säännöllisesti
  4. Automatisoinnin korkea aste säästää myös asiakkaan kuluja
  5. Edulliset hallinnointikulut

Helppo hakukonemainonnan prosessi

Toteutamme Google Ads-hakusanamainonnan yrityksesi palveluiden tai tuotteiden mainokset houkuttelevalla tavalla ja tehokkailla kuvauksilla, jotka tuottavat myyntiin johtavia tuloksia. Perustamme mainonnan toteutuksen aina yrityksen edustajan antamaan kuvaukseen mainostettavista palveluista ja tuotteista.

Hoidamme Ads-kampanjan avaimet käteen -periaatteella. Olemme tehneet Google Ads -mainontaa yli 13 vuotta ja käytämme sitä myös itse. Tiedämme, kuinka kampanjat saadaan tuottamaan.